Keittiöt ja kaluste­asennukset Turun seudulla

Turusta käsin toimiva V-S Remonttipalvelut Oy remontoi ja asentaa keittiöt ja hoitaa kiinteät kalusteasennukset kodin, toimiston tai taloyhtiön kaikkiin tiloihin. Yksityisten asiakkaiden ohella pääasiakasryhmiämme ovat yritykset ja rakennuttajat, joille olemme luotettava ja toimitusvarma kumppani. Keittiö­remontteihin sekä kalusteasennuksiin kannattaa aina valita luotettava, kokenut ja paikallinen ammattilainen, sillä näin urakka sujuu ongelmitta ja soljuvasti kohti määränpäätään. Meille on kertynyt laajalti kokemusta erilaisista keittiö­remonteista ja keittiöiden tuomisesta tähän päivään.

Heräsikö mielenkiintosi? Haluaisitko pyytää tarjouksen? Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää!

Keittiö- ja kaluste­asennus ammattilaisen varmalla otteella

Yrityksemme toteuttaa kettiöasennukset sekä kiinteiden kalusteiden asennukset yksityisiin kotitalouksiin, taloyhtiöihin, yritysten liike- ja toimitiloihin sekä julkisen sektorin rakennuksiin nopeasti ja kustannustehokkaasti. Meillä on vuosien kokemusta kalusteiden asentamisesta erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Olemme myös yritysten ja rakennuttajien keittiö- ja kalusteasennuskumppani; tulemme asentamaan keittiöt ja kiinteät kalusteet esimerkiksi uudiskohteisiin.

Asiakas­lähtöistä palvelua alusta loppuun

Laadukkaat keittiöt syntyvät ammattilaisen osaavissa käsissäPalvelussamme kaikki asiakkaan toiveet otetaan huomioon laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi. Laatat, kaakelit, seinät, katto, lattia, tasot, kaapistot, kylmälaitteet, liesi – kaikki voidaan remontoida ja vaihtaa juuri niin kuin haluat. Ja kun työ on suunniteltu alusta alkaen hyvin ja toteutuu sujuvasti, ei urakan hintakaan päätä huimaa. Hoidamme keittiö- ja kalusteasennukset kaikkiin kohteisiin, niin yksityisille asiakkaille kuin yrityksille ja rakennuttajillekin. Meiltä saat myös monipuolisesti muut remonttipalvelut.