Keittiöt ja kaluste­asennukset Turun seudulla

Turusta käsin toimiva V-S Remonttipalvelut Oy remontoi ja asentaa keittiöt ja hoitaa kiinteät kaluste­asennukset kodin, toimiston tai taloyhtiön kaikkiin tiloihin. Yksityisten asiakkaiden ohella pääasiakasryhmiämme ovat yritykset ja rakennuttajat, joille olemme luotettava ja toimitusvarma kumppani. Keittiö­remontteihin sekä kalusteasennuksiin kannattaa aina valita luotettava, kokenut ja paikallinen ammattilainen, sillä näin urakka sujuu ongelmitta ja soljuvasti kohti määränpäätään. Meille on kertynyt laajalti kokemusta erilaisista keittiö­remonteista ja keittiöiden tuomisesta tähän päivään.

Heräsikö mielenkiintosi? Haluaisitko pyytää tarjouksen? Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää!

Keittiö- ja kaluste­asennus ammattilaisen varmalla otteella

Yrityksemme toteuttaa kettiöasennukset sekä kiinteiden kalusteiden asennukset yksityisiin kotitalouksiin, taloyhtiöihin, yritysten liike- ja toimitiloihin sekä julkisen sektorin rakennuksiin nopeasti ja kustannustehokkaasti. Meillä on vuosien kokemusta kalusteiden asentamisesta erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Olemme myös yritysten ja rakennuttajien keittiö- ja kalusteasennuskumppani; tulemme asentamaan keittiöt ja kiinteät kalusteet esimerkiksi uudiskohteisiin.

Asiakas­lähtöistä palvelua alusta loppuun

Laadukkaat keittiöt syntyvät ammattilaisen osaavissa käsissäPalvelussamme kaikki asiakkaan toiveet otetaan huomioon laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi. Laatat, kaakelit, seinät, katto, lattia, tasot, kaapistot, kylmälaitteet, liesi – kaikki voidaan remontoida ja vaihtaa juuri niin kuin haluat. Ja kun työ on suunniteltu alusta alkaen hyvin ja toteutuu sujuvasti, ei urakan hintakaan päätä huimaa. Hoidamme keittiö- ja kalusteasennukset kaikkiin kohteisiin, niin yksityisille asiakkaille kuin yrityksille ja rakennuttajillekin. Meiltä saat myös monipuolisesti muut remonttipalvelut.

  • YHTEISTYÖKUMPPANINA
    IKEA
  • Bauhaus
  • a.s helsingö
  • Martta Keittiöt
  • Omega Keittiöt
  • Sievitalo